Daniel Funeriu, despre dezastrul de la BAC: „Rezultatele ne arată că România este la răscruce“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei
Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei

Daniel Funeriu a susţinut, luni dimineaţă, o conferinţă de presă în cadrul căreia a vorbit despre dezastrul înregistrat în acest an la examenul de bacaluareat.

Ministrul Educaţiei şi-a început discursul prin a afirma că îi felicită pe toţi cei care au promovat examenul. „Doresc să-i felicit pe cei peste 90 de mii de elevi care au promovat examenul de bacalaureat şi pe cei 65 de elevi din România care au obţinut nota 10. Îi vom premia pe aceşti elevi la Bucureşti. Examenul de bacalaureat din acest an ne arată că România este la răscruce“, a spus Funeriu.

image

Rezultatele catastrofale ale bacalaureatului din acest an scot la iveală ceva care îţi dă fiori pe şira spinării.

Daniel Funeriu a mai declarat că a venit momentul să ne schimbăm atitudinea şi mentalitatea şi că ministerul pe care îl conduce se află de partea celor care vor o Românie cu fruntea sus, nu o Românie a văicărelilor. „Vreau să le spun celor care astăzi nu se află printre cei care au promovat că mâine, prin muncă, pot obţine diploma. Îi invit pe liderii opoziţiei la discuţii serioase pe legea educaţiei. Trebuie să alegem dacă mergem pe mâna celor oneşti sau alegem în continuare şmecheria“, a adăugat ministrul.

Funeriu despre BAC: “Aceste rezultate și comportamentele care le-au generat sunt exact oglinda societății noastre de azi”

Nicio medie de 10 la bacalaureat în judeţul Hunedoara: trei licee au promovabilitate zero

9,93 este cea mai mare medie obținută la bacalaureat în județul Vaslui

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite