Dăncilă: Avem bani de salarii şi de pensii. Uitaţi de Pilonul II. Domnul preşedinte poate să aibă opinia lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, înainte de a participa la întâlnirea cu Liviu Dragnea şi cu Călin Popescu Tăriceanu, care va avea loc la Guvern, că există bani de pensii şi de salarii şi că nu îşi doreşte să se creeze îngrijorări în rândul societăţii. Întrebată despre declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, aceasta a explicat că preşedintele „poate să spună şi să aibă opinia lui”.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a vorbit miercuri, înainte de întâlnirea cu liderii celor două camere ale Parlamentului, că modificările aduse la Pilonul II au fost doar o propunere a Comisiei Naţionale de Prognoză şi a explicat că nu va avea loc nicio discuţie pe această temă cu Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu. 

„Sunt liderii celor două partide care formează coaliţia şi este normal să avem o discuţie. Uitaţi de Pilonul II, a fost o propunere a Comisie Naţionale de Prognoză şi nu pot să vorbesc despre lucrurile astea. Acum nu discutăm despre Pilonul II în niciun caz. În mod sigur există bani şi de salarii şi de pensii”, a explicat Dăncilă.

Întrebată cum comentează declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, potrivit căruia modificările aduse la Pilonul II ar fi o harababură în urma căreia s-ar întreba dacă mai sunt bani de pensii şi de salarii, Viorica Dăncilă a spus că „preşedintele poate avea opinia lui”. 

„Domnul preşedinte poate să spună, e opinia lui, dar eu vă spun că avem bani de salarii şi de pensii. Eu întotdeauna am fost adepta consensului a unei abordări instituţionale foarte bune, eu voi merge pe drumul meu, voi duce mai departe programul de guvernare”, a conchis premierul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite