Dan Diaconescu prezintă lista "Guvernului OTV"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În opinia lui Dan Diaconescu, Executivul ar trebui format din numai câteva ministere FOTO Adevărul
În opinia lui Dan Diaconescu, Executivul ar trebui format din numai câteva ministere FOTO Adevărul

Dan Diaconescu a vorbit la România TV despre membrii Guvernului pe care i-ar fi propus, printre aceştia numărându-se mai mulţi prezentatori de la postul său de televiziune OTV, dintre care unii  au fost aleşi parlamentari la alegerile din 9 decembrie.

În opinia lui Diaconescu, Executivul ar trebui format din câteva ministere: “Noi am făcut propunerea de Guvern pe zece posturi”, a completat acesta.

Întrebat care ar fi fost propunerea pentru Ministerul Economiei, Diaconescu l-a menţionat pe Tudor Barbu, un politician şi ziarist român care a devenit reporter la TVR, după revoluţia din 1989. În prezent, găzduieşte o emisiune la OTV. 

La Ministerul de Externe, Diaconescu a declarat că l-ar fi propus pe Horia Mocanu, la Ministerul de Interne pe Sorin Ovidiu Bălan, iar la “Cultură şi Învăţământ, Florin Condurăţeanu”, patronul OTV precizând că “am avea cultura şi învăţământul în acelaşi minister”.

“În timp ce acum se divid ministere, noi am avea trei, patru ministere la un loc”, a conchis acesta. 

Declaraţia lui Diaconescu vine în contextul în care noul Guvern va avea 26 de miniştri, în condiţiile în care în prezent are 20 de miniştri, iar anumite ministere vor fi divizate, precum Ministerul Economiei şi Ministerul Finanţelor. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite