Cristian Diaconescu: Dacă nu intru în turul doi la prezidenţiale, probabil că nu mă duc la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Diaconescu, prezidenţiabilul PMP, a declarat astăzi că dacă nu se va afla printre finaliştii alegerilor prezidenţiale, cel mai probabil, nu se va prezenta la vot în turul II al alegerilor din toamnă.

„Nu ştiu, probabil că nu voi merge la vot. Ştiu cât ne-a costat ca ţară ce au făcut oamenii ăştia. Ştiu cât ne-a costat ca ţară banii investiţi în credibilitate, în garanţii de securitate, în tot felul de astfel de lucruri. Ceea ce mi se pare îngrijorător este că, în relaţie cu inflaţia de candidaţi, avem un foarte mare deficit de mesaje. După părerea mea, nu atât numărul de candidaţi este important, cât coerenţa şi ceea ce reuşeşte să explice respectivul candidat în relaţia cu publicul şi, din acest punct de vedere, deocamdată avem un foarte extins dialog despre ei şi mai puţin dialog despre noi“, a spus Cristian Diaconescu.

 Imediat după ce a fost aleasă în funcţia de preşedinte al PMP, ELena Udrea a anunţat viitorul candidat al partidului la alegerile prezidenţiale: Cristian Diaconescu. "Mi-am dorit să conduc acest proiect. În ce priveşte candidatura lui Cristian Dumitrescu, a existat o discuţie cu  preşedintele Traian Băsescu. Doar nu credeţi că mi-a venit pe loc ideea. Propun să mergem cu un candidat în turul I şi să- susţinem pe cel mai bun în turul II", a spus Udrea, referitor la candidatura lui Diaconescu.

Prezent la Congresul PMP, Diaconescu a urcat pe scenă, în aplauzele celor 1.000 de delegaţi, şi a rostit primul discurs în calitate de prezidenţiabil.

"De astăzi, sunteţ un partid cu acte în regulă. Accept candidatura. Vom vorbi mai multe zilele viitoare. Drepturile fiecăruia de a fi liber în ţara lui reprezintă linia solemnă faţă de care mă angajez în faţa voastră. Orice preşedinte al României trebuie să se gândească la reîntregirea nemului românesc", a fost primul mesaj transmis de Cristian Diaconescu.

Citeşte şi:

Elena Udrea a fost aleasă preşedintele PMP şi a anunţat candidatul partidului la preşedinţie: Cristian Diaconescu

Cum a ajuns Elena Udrea primul preşedinte al PMP

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidenţiale: Orice preşedinte al României trebuie să se gândească la reîntregirea nemului românesc

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite