Codrin Ştefănescu, atac fără precedent la adresa lui Ponta: L-am avut pe dracu' preşedinte de partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a avut un atac foarte dur la adresa lui Victor Ponta, fost premier şi preşedinte al formaţiunii, susţinând că acesta a lucrat de la bun început împotriva partidului.

„Şi astăzi cred că Grindeanu s-ar fi potolit dacă nu îşi băga dracu' coada, dracul fiind Victor Ponta. L-am avut pe dracu' preşedinte de partid şi am aflat cât de dracu' a fost când a ieşit Sebastian Ghiţă să ne spună despre întâlnirile din vie şi din casele conspirative“ a spus Codrin Ştefănescu, la DCNews Live, citat de stiripesurse.ro. 

Secretarul general adjunct al PSD susţine că partidul era unit în perioada debarcării lui Sorin Grindeanu şi până la urmă a fost rezolvatăr situaţia. „Pe urmă am aflat de la Elena Udrea cum dracu' şi cu socră-su, împreună cu reprezentanţii statului paralel făceau listele de arestări pentru colegii mei din PSD. Am aflat lucruri îngrozitoare. A fost demonstraţia suplimentară cum şi-a băgat dracu' coada cu Grindeanu. I-a spus lui Grindeanu lasă că îl facem noi şi pe Dragnea şi pe Ştefănescu şi pe Bădălău şi pe tot partidul“, a completat Ştefănescu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite