Claudia Elena Ionaş i-a luat locul lui Valeriu Turcan la Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudia Elena Ionaş, noul consilier prezidenţial
Claudia Elena Ionaş, noul consilier prezidenţial

Preşedintele Traian Băsescu a desemnat-o pe Claudia-Elena Ionaş , din Biroul de presă, noul purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale şi coordonatorul activităţii Departamentului de Comunicare Publică, după demisia lui Valeriu Turcan.

"Începând cu data de 17 februarie, preşedintele României a desemnat-o pe doamna Claudia-Elena Ionaş să coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publică şi să îndeplinească atribuţiile de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale", se arată într-o precizare a Preşedinţiei.

Claudia-Elena Ionaş are 26 de ani, ocupă funcţia de consilier la Departamentul Comunicare Publică şi lucrează de 4 ani în Administraţia Prezidenţială. Ionaş este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice, specializarea Sociologie din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA). Noul consilier prezidenţial deţine şi o dilpmă de masterat în Guvernare şi Societate, obţinută în cadrul aceleaşi instituţii de învăţământ.

Valeriu Turcan a demisionat, joi, din funcţia de purtător de cuvânt al Preşedintelui şi din funcţia de consilier prezidenţial. Turcan şi-a motivat decizia într-o declaraţie scrisă, în care arată că "după şansa de a lucra ani de zile în serviciul public am decis că e vremea unei schimbări în carieră". Turcan a spus că va activa, în viitor, în sectorul privat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite