Ciolacu, după ce s-a trecut de 10.000 de decese din cauza Covid-19: Situaţia devine tot mai disperată! Sistemul medical e adus în pragul colapsului de PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac foarte dur la adresa Guvernului PNL, după ce în România a fost trecut pragul de 10.000 de deceze cauzate de Covid-19.

„#10000 de morţi din cauza infectării, acesta este bilanţul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban! Iar situaţia devine tot mai disperată! Sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eşecului actualei puteri în lupta cu pandemia”, a scris pe pagina sa de Facebook Marcel Ciolacu.

Liderul PSD subliniază faptul că personalul medical e tot mai obosit după peste jumătate de an de lupta în linia întâi cu pandemia. „Spitalele se prăbuşesc pur şi simplu sub presiunea valului uriaş de internări, instalaţiile electrice cedează din cauza suprasolicitării. Sâmbăta trecută la Neamţ. Astăzi la Cluj, într-un spital vechi, administrat de Ministerul Sănătăţii, doar Dumnezeu a făcut să nu se întâmple o nouă tragedie! Dar nici Tătaru, nici Orban nu îşi asumă vreo răspundere, deşi i-am atenţionat că asemenea drame pot apărea zilnic, în orice spital al ţării. Nu le pasă! Cred că dacă dau amenzi şi pasează responsabilitatea pe umerii medicilor şi ai autorităţilor locale, îşi păstrează imaginea imaculată! Din cauza alegerilor, nu mai au nici suflet, nici raţiune!”, completează  Marcel Ciolacu.

Grupul de Comunicare Strategică a publicat duminică, 22 noiembrie, noile date referitoare la situaţia infectărilor cu COVID-19. Până astăzi, 22 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 418.645 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  295.148 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. 20.790 au fost efectuate în ultimele 24 de ore.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite