Ce spune Nicuşor Dan despre posibila excludere a lui Clotilde Armand din USR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand şi Nicuşor Dan. FOTO Facebook Nicuşor Dan
Clotilde Armand şi Nicuşor Dan. FOTO Facebook Nicuşor Dan

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a recunoscut, luni, că sunt unele tensiuni politice la nivelul organizaţiei partidului de la Sectorul 1, fiind depusă o sesizare în care e criticat modul de lucru al consilierului local Clotilde Armand. Însă, „pentru moment“, USR nu ia în calcul excluderea lui Clotilde Armand.

Întrebat despre tensiunile de la Sectorul 1, unde o colegă de partid a cerut demisia din funcţia de consilier local a lui Clotilde Armand, liderul USR, Nicuşor Dan, a precizat: „E o simplă sesizare internă, aşa cum sunt multe sesizări interne. Ea o să fie analizată de organele abilitate, de conducerea naţională şi de Comisia de Etică. Ea ar trebui să rămână internă“, a spus Dan. 

Potrivit unor surse politice, consilierul local Manuela Mureşan ar fi cerut sancţionarea lui Clotilde Armand în condiţiile în care consiliera USR lipseşte de la foarte multe şedinţe ale Consiliului Local Sector 1. 

Întrebat dacă există riscul exluderii lui Armand, Nicuşor Dan a subliniat: „Pentru moment nu poate fi vorba de aşa ceva”, a conchis liderul USR. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite