Ce spune CTP despre revenirea lui Dragnea în PSD sau fondarea unui partid nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu. FOTO Arhivă
Cristian Tudor Popescu. FOTO Arhivă

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre care ar putea să fie viitorul politic al lui Liviu Dragnea, odată cu eliberarea acestuia din închisoare, după doi ani şi două luni.

Gazetarul este de părere că în prezent Liviu Dragnea nu prea are unde să se ducă în politică. „Nu prea are unde pentru că PSD stă chiar bine în sondaje, are o poziţie bună în Opoziţie faţă de putere, deci nu îl aşteaptă ca pe un salvator”.  

Cristian Tudor Popescu a vorbit şi de varianta AUR: „Unde s-ar mai putea duce, este la AUR. Nu şi-ar asuma un asemenea risc, abia au scăpat de Şoşoacă. Prin urmare, la partidele existente, Dragnea nu are unde să se ducă”. 

Gazetarul a punctat faptul că nu trebuie să fie uitată „setea de putere politică” a lui Liviu Dragnea şi a subliniat că nu i se interzice fondarea unui nou partid politic.

Concluzia lui Popescu a fost că „perspectivele ca el să mai însemne ceva sunt foarte reduse”.  

De altfel, liderii Partidului Social Democrat au fost rezervaţi până în prezent, în ceea ce priveşte poziţionarea după decizia privind liberarea condiţionată a lui Liviu Dragnea.

Citeşte şi:

Tribunalul Giurgiu l-a pus în libertate pe Liviu Dragnea. Fostul lider PSD aşteaptă la Penitenciarul Rahova comunicarea deciziei, apoi e liber să plece

Primele reacţii politice după eliberarea lui Dragnea

Irina Tănase, după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea: „Am început să plâng! Mă duc să îmi iau bărbatul acasă”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite