Ce explicaţie ridicolă a găsit Fifor pentru cearta cu Oprişan VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unor imagini publicate de europalibera.org, MIhai Fifor l-a felicitat pe unul dintre delegaţii care l-au huiduit pe Marian Oprişan la Congresul PSD. Văzând imaginile, liderul PSD Vrancea l-a căutat pe Fifor pe holurile Sălii Palatului să-i ceară socoteală, discutând pe un ton aprins, find chiar aproape de bătaie. Fifor are o altă variantă, care însă nu se susţine.

”În  niciun caz să mă bată prietenul meu bun şi colegul meu, Marian Oprişan. E modelul clasic de ştire însăilată pentru a produce senzaţionalul. Să vă povestesc ce s-a întâmplat. Personajul pe care îl bate pe umăr e un primar din Argeş. Acesta a spus: «Vă voi vota!», iar eu i-am spus «Bravo!”». I s-a livrat filmuleţul lui Marian Oprişan şi am avut o discuţie cu el. Marian a înţeles. El e un om pe care eu îl respect foarte mult. Nici pomeneală să ne certăm”, a spus Mihai Fifor la Antena 3.

Însă imaginile arată că Mihai Fifor vine din spate şi-l bate pe umăr pe unul dintre delegaţii care îl huiduiau şi înjurau pe Marian Oprişan pentru că s-a dezis de Liviu Dragnea. Nici vorbă să existe vreo discuţie despre candidaturi. 

Viorica Dăncilă a fost aleasă în funcţia de preşedinte PSD, fiind prima femeie care va conduce oficial partidul. Totuşi, printre social-democraţii de rând, şirul evenimentelor a fost mai simplu: au aplaudat de fiecare dată când au auzit numele lui Liviu Dragnea şi au avut grijă să-l huiduie pe singurul care s-a răsculat împotriva fostului preşedinte - Marian Oprişan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite