Ce cadou i-a luat Dragnea iubitei sale de 1 Martie. „Nu sunt zgârcit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat, luni seară, maii multe detalii despre prezenţa partenerei sale de viaţă, Irina Tănase, la Congresul PSD şi despre cadoul pe care i l-a luat de 1 Martie.

"Pur şi simplu am decis să fie lângă mine la Congres, fiind conştient (că va atrage atenţia -n.r), că nu trăiesc pe sub pământ. Am văzut că sunt discuţii şi de năşie. Bun, imaginaţia e slobodă, libertatea de exprimare, Doamne ajută. Domnule, n-am cerut-o încă (în căsătorie – n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea.

El a spus că inelul pe care îl avea Irina Tănase nu este de logodnă, ci un cadou pe care i l-a făcut de 1 Martie.

“S-a vorbit despre acel inel. Este un inel, nu sunt zgărcit, nu e un inel scump, e un inel pe care i l-am cumpărat de 1 Martie, dar nu e de logodnă. E un inel frumos şi atât”, a continuat acesta.

"Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Chiar mi-a fost drag”, a adăugat liderul PSD

Gabriela Firea, primar general al Capitalei şi vicepreşedinte al PSD, a declarat, luni,  că Irina Alexandra Tănase ar avea profil de primă-doamnă, în cazul în care Liviu Dragnea ar urma să se căsătorească cu aceasta.

Citeşte şi: 

Dăncilă l-ar cununa pe Dragnea: Irina este o fată deosebită. În România normalul a devenit anormal. Societatea românească s-a radicalizat foarte mult

FOTO Liviu Dragnea, însoţit de iubită la Congresul Extraordinar al PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite