Carmen Dan, certată şi cu limba română, nu doar cu premierul. Scrie că a fost „supprefect“ în 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Dan, un ministru aflat într-o situaţie dificilă în aceste ultime zile. FOTO Inquam Photos
Carmen Dan, un ministru aflat într-o situaţie dificilă în aceste ultime zile. FOTO Inquam Photos

În declaraţia de interese din 2012, ministrul de Interne Carmen Dan, pe atunci subprefect al judeţului Teleorman, a scris că ocupă funcţia de „supprefect”. Iar greşeala este fără echivoc, după cum arată dovada foto.

Carmen Dan, în prezent ministru de Interne, a reuşit, în declaraţia de interese din 2012 să inventeze o nouă funcţie, cea de „supprefect“, cu toate că aceasta era numită în funcţia de „subprefect“. 

image

Ministrul de Interne nu e la prima greşeală de exprimare. Carmen Dan a ajuns să fie ironizată chiar şi în rândul subordonaţilor ei. În urmă cu două zile ministrul de Interne a avut o nouă exprimare nefericită „Până acum am decât informaţiile pe care le cunoaşteţi şi dumneavoastră, date aseară de purtătorul de cuvânt al Poliţiei“, declara Carmen Dan. Greşeala sa a fost repede taxată. 

„«Până acum am decât informaţiile pe care le cunoaşteţi şi dumneavoastră». Cât de ruşinos!!! Ministru de interne în 2018 şi vorbeşte ca tanti de la tarabă care îţi vinde «decât» mere. Doamna ministru este aceeaşi care a zis «pronume», în loc de prenume“, a scris  poliţistul Marian Godină, pe contul de Facebook. 

Şefa de la Interne se află în mijlocul unei dispute politice, după ce premierul Mihai Tudose, adică şeful ei direct, a declarat că aşteaptă demisia ei. Pe de altă parte, Carmen Dan a subliniat că doar Comitetul Executiv al PSD poate decide o eventuală demisie a sa.  

image

Declaraţia de interese din 2012 a şefei de la Interne

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite