Când şi unde va avea loc marele miting al PSD, care se va auzi „până pe Marte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Manda FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Claudiu Manda FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Senatorul Claudiu Manda a declarat, marţi, că primarii PSD din Dolj au decis să organizeze un miting la Craiova, pe 9 decembrie, de susţinere a Guvernului şi a programului de guvernare asumat de cabinetul Tudose.

”În weekend ne-am întâlnit cei de la Dolj, cu toţi primarii din judeţ şi am hotărât să facem miting pe data de 9 decembrie, probabil la ora 17.30-18.00, la Craiova, pentru că am tot văzut că sunt mulţi oameni care vin şi în spaţiul public şi în stradă. I-am văzut ieri pe domnul Cioloş şi pe domnul Mălin Bot, susţinători ai diferitelor puncte de vedere şi vrem să vedem dacă sunt oameni care susţin şi programul de guvernare, Guvernul, PSD şi măsurile pe care le-am luat, la un an de la alegeri”, a declarat Claudiu Manda.

Claudiu Manda, preşedinte al PSD Dolj, a estimat că numărul participanţilor va fi mai mare decât cel al craiovenilor care au contestat în stradă guvernul Tudose în acest weekend.

”Rămâne să vedem câţi o să iasă. La Craiova au fost în jur de 1000 de oameni zilele trecute, cred că o să fie mult mult mai mulţi (...) În primul rând vorbim de un an de zile de la guvernare, măsurile luate de acest guvern şi de această majoritate parlamentară, de propunerile asumate în campania electorală şi câte dintre ele sunt îndeplinite, pentru că vrem să vedem, incluisiv noi, parlamentarii de Dolj, dacă avem o susţinere în continuare a oamenilor care ne-au votat şi sunt vreo 140.000 de oameni”, a spus Manda.

Codrin Ştefănescu, secretarul general-adjunct al PSD, a declarat, duminică seară, că poate ar trebui ca PSD să organizeze, cât mai repede, un miting de susţinere a guvernării şi liderului formaţiunii, care să nu se audă doar până la Bruxelles, ci „până pe Marte“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite