Bogdan Diaconu, preşedinte PRU: „Bravo, Mirel Palada! Aşa merită toţi trădătorii de la USR care au ales să apere interesele lui Soroş!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită (PRU), formaţiune susţinută de Sebastian Ghiţă, l-a felictat pe Mirel Palada pentru că l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goţiu.

„Bravo, Mirel Palada! Aşa merită toţi trădătorii de la USR care au ales să apere interesele lui Soroş şi ale străinilor împotriva intereselor românilor!“, a scris Bogdan Diaconu pe Facebook. 

Mirel Palada a fost purtătorul de cuvânt al PRU, partid susţinut de Sebastian Ghiţă, care la alegerile parlamentare a ratat intrarea în Parlament, deşi a folosit imaginea lui Victor Ponta în campanie. 

Senatorul USR Mihai Goţiu a fost agresat fizic de Mirel Palada, sociolog şi fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, în timpul unei pauze publicitare de la B1 TV. Goţiu a declarat ulterior că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele.

Istoricul Stelian Tănase a povestit, pe blogul personal, cum l-a găsit pe senatorul Mihai Goţiu, „prăbuşit într-un fotoliu, cu capul în mâini, în stare de şoc“, miercuri seară, după ce alesul USR fusese bătut de Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite