Blaga: „Sper să nu plece nimeni din PDL, dar nu bag mâna în foc pentru nimeni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga FOTO: Arhiva Adevărul
Vasile Blaga FOTO: Arhiva Adevărul

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că speră că nu vor mai fi plecări din partid, dar "nu bagă mâna în foc pentru nimeni", iar despre Partidul Popular a spus că "multe lucruri au fost anunţate cu pompă, dar s-au fâsâit pe parcurs".


Blaga a fost întrebat de ziarişti, după întâlnirea pe acre a avut-o cu deputaţii PDL, dacă el crede că vor mai fi plecări din partid, dacă ştie că susţinători ai Elenei Udrea ar urma să părăsească partidul.

"Nu ştiu, dar nu bag mâna în foc pentru nimeni. Eu am spus-o, asta este politica partidului, programul este cel adoptat la Convenţie. E vorba de oameni maturi aici. Sper să nu plece nimeni, dar până la urmă fiecare decide!", a răspuns Vasile Blaga.

El a fost întrebat dacă înfiinţarea unui partid Popular ar dăuna PDL. "Nu vreau să discut ipoteze, dar am văzut multe lucruri anunţate cu pompă şi care, scuzaţi-mă, s-au făsâit", a apreciat Blaga.
 
Vasile Blaga s-aîntâlnit, luni, la Parlament cu deputaţii PDL, la reuniune fiind prezentă şi Elena Udrea, care nu a făcut declaraţii presei.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite