Blaga îi răspunde lui Macovei: "Atât o duce capul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PDL Vasile Blaga i-a dat replica europarlamentarului Monica Macovei, care l-a numit "amicul Opoziţiei", comentând că aprecierile acesteia arată că "atât o duce capul".

"Nu am comentat niciodată discuţiile din interiorul partidului, iar, în vizavi de ce a spus doamna Macovei, dacă atât o duce capul...", a spus Blaga, înaintea şedinţei conducerii PDL.

De altfel, Blaga a avut un mesaj şi pentru preşedintele PSD, Victor Ponta, căruia i-a transmis că nu are adversari în partid. "Am adversari pe Ponta şi pe Antonescu, în partidele lor", a mai spus Blaga. Reacţia secretarului general al democrat-liberalilor a venit după ce Ponta a declarat că va avea o relaţie normală cu PDL dacă el, şi nu Emil Boc, va câştiga şefia partidului.

"Puseuri de primăvară"

La rândul său, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur l-a ironizat pe Victor Ponta pentru interesul său pentru Convenţia din mai, subliniind că "nu e niciun raliu" în care liderul PSD să se implice.

Despre "preferinţele" exprimate de Ponta în legătură cu şefia PDL, Flutur a spus că sunt doar nişte "puseuri de primăvară". Totodată, vicepreşedintele PDL a lansat un apel la adresa colegilor săi de partid, prinşi în hora atacurilor de campanie internă.

"Sunt convins că vor înceta pentru că adrenalina trebuie să o folosim în perioada următoare în lupta cu adversarii noştri şi cu adversarii modernizării statului", a comentat Flutur.

Pentru "calmarea" spiritelor în taberele celor doi principali candidaţi la şefia PDL, Emil Boc şi Vasile Blaga, a pledat şi Toader Paleologu, semnatarul celei de-a treia moţiuni la Convenţia din mai.

"Încerc şi eu să le domolesc pe cât posibil şi sper că o să scadă intensitatea lor", a mărturist ieri Paleologu. "Împăciuitor" a fost deputatul PDL şi când s-a referit la relaţia cu Opoziţia.

"Victor Ponta arată din când în când că are dreptate în ce spune. Mie mi-a părut bine că a avut aprecieri pozitive şi la adresa mea. Şi alţi lideri ai Opoziţiei au spus la fel lucruri bune. Nu mă deranjează să continue în felul acesta, să devină un bun obicei", a mai spus fostul ministru al Culturii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite