Blaga, întrebat despre plecarea lui Cristian Preda din PDL: Să fie sănătos!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PDL Vasile Blaga FOTO Marian Iliescu
Liderul PDL Vasile Blaga FOTO Marian Iliescu

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat luni, referitor la plecarea lui Cristian Preda din PDL, că nu poate să-şi dea seama dacă acesta a fost vreodată realmente în partid.


„Să fie sănătos! Nu mă bucură plecarea nimănui, dar dânsul nu prea văd dacă... nu-mi dau seama dacă a fost vreodată în PDL“, a comentat Blaga decizia lui Preda de a nu se mai întoarce în PDL.

Liderul democrat-liberalilor a spus că nu se aşteaptă la alte plecări din partid, dar că fiecare este liber să-şi aleagă drumul în politică.

„Nu mă aştept la nicio plecare, dar, până la urmă, nu o dată am spus, fiecare e liber să-şi aleagă drumul în politică, cel în care crede. Partidul este unul puternic, unit, iată la alegerile noastre interne, pentru că desemnarea candidatului pentru a ne reprezenta în bătălia viitoare prezidenţială, prezenţa în regiunea nord-est a fost una foarte bună, aproape 65%. Ea era mai bună dacă era o prezenţă cât de cât rezonabilă la Neamţ, dar lucrurile au decurs foarte bine şi le mulţumesc organizatorilor în frunte cu domnul Flutur“, a mai spus Blaga.

Referitor la  faptul că Partidul Mişcarea Populară îl susţine pe Mihai Răzvan Ungureanu la prezidenţiale, Blaga a preferat să fie rezervat în afirmaţii. „Este dreptul fiecărei formaţiuni politice să susţină pe cine doreşte la alegerile prezidenţiale“, a spus scurt Blaga.

Liderul FC Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele PMP Eugen Tomac şi europarlamentarul Cristian Preda au anunţat vineri, împreună, un proiect politic pentru europarlamentare şi prezidenţiale, cu MRU drept candidat la Preşedinţie.

Europarlamentarul Cristian Preda, suspendat din PDL fără să-şi mai dorească să se întoarcă, a declarat că susţine apropierea FC şi PMP.

„Am decis să-mi asum public că nu mă voi mai întoarce în PDL după suspendarea din acest partid. Am două proiecte, în primul rând să particip la apropierea, fuziunea celor două partide, FC şi PMP.  Vreau să fiu primul membru al acestei noi formaţiuni care va defini alternativa politică. Cred că avem nevoie de o alternativă la pâcla fesenistă formată din USL şi opoziţia falsă pe care o face PDL“, a afirmat Cristian Preda.

Pe aceeaşi temă:

Preda: Băsist fiind, spun şi eu: Adio, PDL! O voi apuca pe alt drum

Ungureanu, Tomac şi Cristian Preda, împreună într-un nou proiect politic: MRU candidat la Preşedinţie

Udrea, despre plecarea lui Cristian Preda din PDL: Sper că drumurile noastre politice se vor reîntâlni








 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite