Beizadelele politicienilor se dau în stambă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Honorius Prigoană, "abonat" la amenzi rutiere
Honorius Prigoană, "abonat" la amenzi rutiere

Celebritatea părinţilor se pare că dăunează grav copiilor oamenilor politici. Aceştia au ieşit de multe ori în evidenţă, în public, prin tot felul de atitudini extravagante. Viteza excesivă la volan şi ţinuta extravagant în public sunt aproape definitorii pentru "beizadelele" politicienilor. (Roxana Ristache)

Andrei Năstase, prins cu 140 km/k

Andrei, fiul de 24 de ani al fostului premier Adrian Năstase, a fost prins în vara anului trecut conducând cu 141 km/k. Nu se afla în afara localităţii, ci în centrul Bucureştiului, unde limita de viteză este de 50 km/h. Poliţiştii l-au lăsat fără permis, dar Andrei a contestat sancţiunea în instanţă, motivând viteza excesivă prin faptul că avea paparazzi pe urmele lui.

Andrei Năstase, prins cu 140 km/k

Honorius Prigoană, "abonat" la amenzi rutiere

Honorius Prigoană, fiul cel mare al deputatului PDL Silviu Prigoană, a încasat numai în acest an trei amenzi pentru că depăşirea vitezei la volan. Împătimit al senzaţiilor tari, tânărul de 23 de ani s-a ales în 2008 cu dosar penal după ce a fost prins circulând cu un Lamborghini în Bucureşti, în timp ce avea permisul suspendat. Şi atunci tot viteza l-a trădat.

Ana Geoană, în costum de baie pe internet

Ana Geoană, fiica preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, a ieşit şi ea în evidenţă în presă. În vârsta de doar 14 ani, ea a "exersat" cariera de modeling pe internet. În iarnă, ea şi-a postat pe contul de Facebook, poze în costumul de baie. Fotografiile erau făcute în vacanţă, dar adolescenta a pozat ca o adevărată divă.

Ana Geoană, în costum de baie pe internet

Răducu Mazăre şi Mihnea Năstase, în costume de nazişti

Răducu Mazăre şi Mihnea Năstase au purtat de "probă" costume de ofiţeri nazişti. Radu Mazăre şi fiul său au defilat, în vara anului trecut, împreună, la o paradă de modă în uniforma ofiţerilor lui Hitler. Mihnea, juniorul familiei Năstase, a purtat însă uniforma, în cerc restrâns, la o petrecere a prietenilor. Chiar şi aşa, Adrian Năstase şi-a pedepsit fiul, înscriindu-l la un curs despre nazism.

Radu Mazăre a defilat în uniformă nazistă, alături de fiul său, în vara anului 2009
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite