Băsescu: Putin a convocat un Consiliu de Securitate pe tema Republica Moldova, Iohannis şi Cioloş urmăresc de pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu Foto: Adevărul
Traian Băsescu Foto: Adevărul

Fostul preşedinte Traian Băsescu i-a taxat din nou pe Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş. Liderul Mişcării Populare afirmă că, în timp ce la Moscova preşedintele Vladimir Putin a convocat un Consiliul de Securitate pe tema situaţiei din Republica Moldova, la Bucureşti, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş urmăresc "de pe Facebook" evenimentele.

"La Moscova, Vladimir Putin a convocat Consiliul de Securitate pentru a discuta despre, citez, «agravarea situaţiei politice din Republica Moldova». La Bucureşti, preşedintele Iohannis şi premierul Cioloş «urmăresc cu mare atenţie» de pe Facebook situaţia din Republica Moldova. Doamne, oare pe ce lume trăiesc conducătorii noştri?", a scris Traian Băsescu, vineri, pe pagina sa de socializare.

La Chişinău continuă vineri, pentru a treia zi consecutiv, protestele faţă de învestirea guvernului Filip de către noua majoritate parlamentară formată din democraţi, liberali, un grup de deputaţi liberal-democraţi şi cei 14 parlamentari foşti comunişti.

Manifestanţii, susţinători ai partidelor proruse Partidul Socialiştilor şi Partidul Nostru, conduse de Igor Dodon şi Renato Usatîi, precum şi ai platformei civice „Demnitate şi Adevăr„, cer dizolvarea Parlamentului şi organizarea de alegeri anticipate, potrivit Radio Chişinău.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite