Băsescu: Am dreptul să mă îmbrac cum vreau. Constituţia nu mă împiedică să votez. Votez PMP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a spus răspicat, de la tribuna Palatului Cotroceni, că va vota cu Partidul Mişcarea Populară (PMP), intenţie ce nu încalcă prevederile constituţionale.

„Vă spun din nou, păcat că sunt cu steagurile în spate, că aş fi venit tot cu acel tricou. Am dreptul să mă îmbrac cum vreau. Voi vota Partidul Mişcarea Populară. M-aţi întrebat. Dacă nu m-aţi fi întrebat, nu v-aş fi răspuns. Prin Constituţie, nu mi se interzice să votez", a răspuns preşedintele Traian Băsescu, întrebat dacă este moral că, în calitate de preşedinte, s-a îmbrăcat cu un tricou înscripţionat cu PMP.

Deputatul Elena Udrea a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, mai multe fotografii cu preşedintele Traian Băsescu, îmbrăcat într-un tricou inscripţionat cu PMP. „Traian Băsescu, cu tinerii şi femeile din PMP“, este mesajul care însoţeşte fotografiile. „Vote for PMP“, este mesajul de pe tricoul care îl poartă şeful statului.

Premierul Victor Ponta a ridiculizat modul în care s-a îmbrăcat preşedintele Traian Băsescu la mare, precizând că îi este milă de acesta pentru că se poartă ca un adolescent. "Cred că preşedintele şi-a pierdut orice simţ al măsurii şi al bunului simţ, pentru că altfel să te îmbraci în alb aşa ca cine ştie ce adolescent târziu şi să îţi faci poze cu o doamnă adolescentă târzie, tu, când eşti preşedintele ţării, realmente cred că şi-a pierdut orice simţ al realităţii şi al măsurii şi mie ieri (vineri n.r.) mi-a fost milă de el când l-am văzut aşa, coşcovit, în alb, lângă o doamnă care îl trăgea de mână şi îl punea să facă poze cu ea. De obicei când îl văd pe domnul Băsescu am alte sentimente, dar ieri a fost milă'', a spus Victor Ponta sâmbătă.

Mai mult decât atât, Ponta a postat pe pagina sa oficială de Facebook fotografia cu preşedintele Traian Băsescu şi deputatul Elena Udrea, însoţită de textul „No comment!“.

Pe aceeaşi temă:

Ponta: Mi-e milă de Băsescu. Să te îmbraci în alb, ca un adolescent târziu

Premierul Victor Ponta a ridiculizat modul în care s-a îmbrăcat preşedintele Traian Băsescu la mare, precizând că îi este milă de acesta pentru că se poartă ca un adolescent.

Traian Băsescu, la mare cu Elena Udrea

Preşedintele Traian Băsescu, împreună cu soţia sa, au ajuns aseară la vila de protocol de la Neptun, unde îşi vor petrece sfârşitul de săptămână.

Elena Udrea a sărit cu paraşuta. Cum a reacţionat, în direct, Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a urmărit-o pe Elena Udrea, în direct, în timp ce a făcut un salt cu paraşuta de la 4.000 de metri şi a coborât cu o viteză de 200 km/h. Şeful statului a lăudat curajul de care a dat dovadă deputatul PMP.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite