Bădălău, dezlănţuit la adresa lui Florin Roman: PNL l-a trimis pe bufonul narcisist să-şi scuipe minciunile. Când vorbeşte bulbucă ochii şi scuipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Bădălau FOTO Inquam / Octav Ganea
Nicolae Bădălau FOTO Inquam / Octav Ganea

Senatorul Niculae Bădălău a lansat un atac foarte dur la adresa liderului deputaţilor PNL, Florin Roman, după ce liberalul a amintit în Parlament de modul cum a jignit Bădălău diaspora în 2019.

„Când liberalii se simt încolţiţi, când le este devoalată incompetenţa şi prostia, lipsa de pricepere şi scopul de a gestiona situaţia în interesul lor şi nu al românilor, îşi scot la înaintare bufonii.

Aşa s-a întâmplat şi ieri, în şedinţa de plen a Camera Deputaţilor, când, pentru a deturna discuţile despre dezastrul pe care l-au făcut în agricultură, PNL l-a trimis pe bufonul narcisist, Florin Roman, să-şi scuipe minciunile, veninul şi abjecţiile verbale la adresa PSD”, a scris pe Facebook Niculae Bădălău.

Senatorul PSD l-a ironizat pe Roman pentru o poză cu acesta în baie. „Individul, care s-a pozat aproape gol în baie şi s-a postat apoi pe Facebook (Doamne-fereşte!), care atunci când vorbeşte bulbucă ochii şi scuipă, probabil că nu-şi luase pastilele, de aceea a ieşit, ieri, din ”decorul” dezbaterii şi mi-a pronunţat numele. Pentru că m-a pomenit în delirul lui verbal, mă simt dator să-i dau o replică în acelaşi ton, pentru că altfel n-ar pricepe: Măi, pitic de Alba, măi, papagal fără caracter, să nu îndrăzneşti să vorbeşti despre diaspora decât atunci când nu o să-i mai batjocoriţi şi să-i transformaţi în sclavi. Eu am recunoscut atunci când am greşit şi mi-am cerut scuze, deşi contextul a fost exagerat şi mistificat pentru a servi unor interese meschine, însă respect românii care muncesc, care sunt onesti şi corecţi, oriunde ar fi ei”, a completat Bădălău.

Social-democratul a amintit şi de declaraţiile controversate ale lui rareş Bogdan. „Dar ce faceţi cu Rareş Ruj Roz care i-a gratulat cu calificativele de „curve şi hoţi”? V-aţi cerut iertare? Nu! Aţi continuat să-i batjocoriţi, nemernicilor, pentru că ce faceţi voi cu diaspora este inimaginabil!

Aţi transformat românii în sclavii Europei! I-aţi vândut cu neruşinare stăpânilor voştri, i-aţi scos pe furiş din zone carantinate ca să-i trimiteţi pe câmpurile din Germania, unii dintre ei infectaţi sau poate chiar bolnavi. Au murit acolo, pe câmpurile de sparanghel ale nemţilor, departe de familiile lor, de copii, nemernicilor! I-aţi transformat în marfă de schimb pentru susţinerea voastră la putere. I-aţi abandonat la cheremul patronilor străini, i-aţi abandonat cu cinism, i-aţi transformat în slugi”, a conchis Bădălău. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite