Antonio Lopez, secretar general al PPE: Nicăieri în lume un partid nu a mai depus moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopez Isturiz, a declarat sâmbătă, în cadrul congresului PNL, că guvernul PSD-ALDE este demn de Cartea Recordurilor în materie de politică greşită şi politicieni nereuşiţi, susţinând că nicăieri în lume un partid nu a mai depus moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern.

„Când am aterizat la Bucureşti, un bun prieten mi-a spus că nu s-a mai întâmplat în politica românească ca un partid să depună moţiune de cenzură împotriva propriului guvern. Ei bine, i-am raspuns că acest lucru nu s-a mai întâmplat nicăieri în lume. Acest guvern socialist este demn de Cartea Recordurilor în materie de politică greşită şi politicieni nereuşiţi. În cinci luni de guvernare, singura lor realizare o reprezintă cele mai mai mari proteste antiguvernamentale din 1989 încoace. Şi va fi guvernul cu cea mai scurtă durată de viaţă din istoria recentă a UE. Nu mai e nevoie să spun din nou că acest lucru va fi din cauza propriului partid. Într-adevăr, acest guvern bate toate recordurile, dar cel mai important este faptul că este rău pentru România şi este rău pentru UE”, a declarat Antonio Lopez de la tribuna congresului PNL.

Reprezentantul PPE a precizat însă că „acest tragic guvern socialist” nu este prioritatea sa şi că este convins că românii nu vor uita derapajele PSD-ALDE şi îi vor sancţiona la următoarele alegeri.

Lopez şi-a exprimat încrederea că România va rămâne un pilon de stabilitate pentru crearea unei Europe puternice, menţionând că noile abordări ale UE, post-Brexit, se bazează pe abordarea politică europeană a ţării noastre şi că el consideră PNL unul dintre cele mai importante partide de centru dreapta din Europa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite