Antonescu îi dă dreptate lui Băsescu: PSD singur la prezidenţiale are o problemă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu, candidatul oficial al USL la alegerile prezidenţiale FOTO David Muntean
Crin Antonescu, candidatul oficial al USL la alegerile prezidenţiale FOTO David Muntean

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat marţi că PSD va avea o problemă dacă decide să continue singur în cursa pentru alegerile prezidenţiale. Preşedintele Traian Băsescu nu dă nicio şansă partidului condus de premierul Victor Ponta dacă se va produce o ruptură în USL.

"Rar putem spune niciodată în politică, dar aici e o analiză corectă. PSD singur la alegerile prezidenţiale are o problemă, e dovedit istoric. Noi avem o alianţă parafată cu cinci milioane de martori şi toate eforturile mele sunt pentru a menţine această alianţă şi pentru a-i îndeplini obiectivele", a afirmat Antonescu.

Referitor la ajutorul pe care preşedintele Traian Băsescu s-a oferit să-l acorde în cursa pentru alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu a spus că se poate descurcă singur.

"Presupun că glumea, eu cu consilierii mai greu. Mă descurc şi singur,  E problema domniei sale (n.r. Traian Băsescu), eu de consilieri nu că nu duc lipsă, dar în general nu sunt produsul consilierilor. Mi-ar plăcea mie, dacă e vorba de plăcere, ca un număr cât mai mare de alegători români să vină în întâmpinarea proiectului meu şi candidaturii mele. Nu e treaba mea să interpretez, asta e treaba dumneavoastră, sunteţi interpreţi şi comentatori", a declarat preşedintele PNL.

Partidul Social Democrat (PSD) nu are nicio şansă să câştige alegerile prezidenţiale de anul viitor, dacă se va separa de Partidul Naţional Liberal (PNL), a declarat, luni seară, Traian Băsescu, la postul B1, adăugând totodată că premierul Victor Ponta nu are şanse să devină preşedinte.

„Nu cred că USL se va rupe, pentru că n-ar avea nimic de câştigat. PSD nu poate scoate mai mult cu un plagiator ca Ponta decât are partidul. PSD-ul are acum intenţie de vot 35 - 36%. După mine, dacă se dezlipeşte de PNL, nu are nicio şansă să dea viitorul preşedinte. Eu nu le dau nicio şansă dacă se rup”, a declarat Traian Băsescu, la postul B1.
 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite