„Amicii Regelui“, săgeţi către cuplul Duda - Margareta: E ciudat că doar doi membri ai familiei sunt alături de Rege.S-a regizat obţinerea unui capital de simpatie?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regele Mihai
Regele Mihai

Asociaţia “Amicii Regelui Mihai”, una dintre cele mai importante organizaţii pentru sprijinirea monarhiei din România, solicită câteva explicaţii Casei Regale, în contextul în care Principele Nicolae nu a fost lăsat să-şi vadă bunicul. De ce doar Principesa Margareta şi Principele Radu Duda sunt lângă Regele Mihai? De ce Casa Regală nu publică un buletin medical  despre starea Regelui? Iată doar două întrebări ridicate de „Amicii Regelui“.

„Comunicatele emise de Familia Regală a României privind starea gravă a sănătăţii Majestăţii Sale Regele Mihai I al României ne-a produs o tristeţe profundă nouă şi tuturor românilor. În astfel de momente grave considerăm că întreaga Familie Regală ar fi trebuit să fie alături de tatăl şi bunicul acesteia. Ciudat este faptul că doar doi membri ai familiei sunt alături de Majestatea Sa Regele. În plus, din comunicatele Familiei Regale lipseşte un buletin medical semnat de medicii curanţi. Ne întrebăm: ce este ascuns şi ce este adevărat? Acum, după toate evenimentele scurse, aflăm că starea de sănătate a Majestăţii Sale este stabilă. S-a regizat oare obţinerea unui capital de simpatie numai pentru cei care au fost alături de Majestatea Sa Regele în aceste momente? Avem nevoie de adevăr!”, se arată în comunicatul Asociaţiei.

 Mesajul monarhiştilor este semnat de Alexandru Tiberiu Dekany şi Artur Chomiuc, copreşedinţii Asociaţiei, şi de avocatul Alin Gherga, membru fondator.

Radu Enache, avocatul Principelui Nicolae, a declarat că două persoane din familia regală sunt responsabile de faptul că Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a fost scos de la succesiune şi de faptul că acesta nu a fost primit în reşedinţa Regelui Mihai din Elveţia. Principele Nicolae  va spune "la un moment dat” cine sunt cele două persoane, anunţă avocatul său. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite