După vizita la DNA, Dragnea s-a întâlnit cu ambasadorul SUA, în biroul şefului PSD de la Camera Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PSD, Liviu Dragnea. FOTO Mediafax
Liderul PSD, Liviu Dragnea. FOTO Mediafax

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit,  luni dimineaţă, cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm. Cei doi au discutat mai mult de jumătate de oră în biroul lui Dragnea de la Camera Deputaţilor, reprezentanţi ai social-democraţilor afirmând faptul că dialogul ar fi fost purtat pe tema înfiinţării Muzeului Holocaustului la Bucureşti.

După ce a mers de dimineaţă la DNA pentru audieri, Liviu Dragnea s-a întâlnit la Parlament cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm. Cei doi au discutat mai mult de jumătate de oră în biroul lui Liviu Dragnea. 

Hans Klemm si Liviu Dragnea

Reprezentanţi ai PSD au susţinut că întrevederea ambasadorului american cu liderul PSD ar fi fost stabilită în urmă cu zece zile, pentru a discuta despre înfiinţarea Muzeului Holocaustului la Bucureşti. La întâlnire a luat parte şi istoricul Radu Ioanid, director al Departamentului de Arhivă a Muzeului Holocaustului din Washington.

Liderul PSD nu a dat nicio declaraţie în această dimineaţă, nici în faţa DNA, nici la Parlament. 

Liviu Dragnea are calitatea de suspect într-un nou dosar privind posibile fraude europene, au confirmat surse judiciare pentru „Adevărul”. Principala acuzaţie este cea de abuz în serviciu, arată sursele citate, dar ar mai fi infracţiunile de fraudă cu fonduri europene şi grup infractional organizat. Faptele ar fi fost făcute în calitate de preşedinte al CJ Teleorman. Prejudiciul în acest caz ar fi de 20 de milioane de euro. 

Este voba de cel de-al treilea dosar de corupţie deschis pe numele liderului PSD. Primul dosar, „Referendumul”, a fost soluţionat definitiv, iar Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Un alt caz, al „Angajărilor fictive la DGASPC Teleorman“, este pe rolul Curţii Supreme în faza de fond. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite