Şi tinerii social-democraţi s-au luat la harţă. Organizaţia Arad se delimitează de scrisoarea liderului TSD, Gabriel Petrea, care a cerut mai multă democraţie în PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ingrid Iordache, preşedintele TSD Arad, s-a delimitat de scrisoarea publicată de Gabriel Petrea, preşedintele TSD la nivel naţional, în care a cerut mai multă democraţie în partid. Filiala PSD Arad, condusă de Dorel Căprar, este de partea lui Liviu Dragnea. Gabriel Petrea, ministrul pentru Dialog social, a fost şi el în tabără lui Dragnea, însă a virat spre Tudose.

„Dincolo de orice speculaţii nedorite de presă, TSD este una dintre vocile care susţine în primul rând continuarea seriei reformelor şi punerea în aplicare a măsurilor Programului de Guvernare. Tinerii social-democraţi arădeni se declară solidari cu actuala conducere a partidului şi preşedintele Liviu Dragnea şi suntem de părere că organizarea unui Comitet Executiv Naţional este o necesitate vitală în actuala conjunctură. Iar #TSDArad se delimiteaza de scrisoarea presedintelui TSD, Gabriel Petrea“, a scris Ingrid Iordache pe Facebook. 

Liderul TSD Gabriel Petrea, care ocupă şi funcţia de ministru pentru Dialog social, a publicat o lungă scrisoare în care a susţinut că „avem nevoie de mai multă democraţie în partid“, adică exact mesajul transmis de Marian Oprişan, unul dintre susţinătorii premierului Mihai Tudose. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite