Ziua 18 de proteste: Cu flori de primăvară la Piaţa Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarii s-au adunat seară de seară la Piaţa Victoriei
Protestatarii s-au adunat seară de seară la Piaţa Victoriei

Câteva zeci de manifestanţi au venit, vineri seara, în Piaţa Victoriei din Capitală, în a optsprezecea zi de proteste antiguvernamentale, aceştia scandând „Hoţii“ şi „Demisia“.

Ca şi în zilele trecute, manifestanţii au suflat în vuvuzele, au fluierat, au fluturat steaguri tricolore şi au afişat pancarte cu mesaje antiguvernamentale.

Protestatarii au scandat „Hoţii“, „Demisia“ şi „DNA să vină să vă ia“.

În zona de protest din Piaţa Victoriei a fost scris cu cretă pe asfalt „#REZIST”, lângă acest text fiind puse ghivece de flori aduse de manifestanţi.


Protestul de vineri de la Piaţă Victoriei a început încă de la amiază, când câţiva manifestanţi au adus ghivece de flori, pe care le-au aşezat deasupra textului #REZIST, scris cu cretă pe spaţiul din faţă Guvernului.

Joi seară, aproximativ 200 de persoane au protestat în Piaţa Victoriei. Alte câteva zeci de protestatari s-au aflat, pentru a 12-a zi consecutiv, în faţa Palatului Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis. Şi în ţară au fost proteste, câteva zeci de persoane manifestând împotriva Guvernului la Cluj, Constanţa şi Galaţi.

În Piaţa Victoriei, lozincile au fost mai întâi strigate la portavoce şi apoi preluate de mulţime. Circulaţia s-a desfăşurat normal, iar multe dintre maşinile care au traversat Piaţa Victoriei au claxonat în semn de susţinere pentru demonstranţi.

Amploarea protestelor antiguvernamentale declanşate la sfârşitul lunii ianuarie, după ce Guvernul Grindeanu a aprobat OUG 13, a scăzut semnificativ în ultimele zile.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite