VIDEO Tatăl fetiţei moarte în incendiul izbucnit la o rulotă aflată în mers are arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. El a fost transportat la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a fost rănit într-un incendiu izbucnit duminică seară într-o rulotă din municipiul Constanţa a fost transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD în Bucureşti.

Conform medicilor, acesta este stabilizat, însă prezintă arsuri pe căile aeriene superioare şi pe 90% din suprafaţa corporală  Acesta a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, acolo unde primeşte îngrijiri şi soţia sa rănită în acelaşi incendiu, având arsuri pe 25 la sută din corp. 

„Am preluat un pacient de 30 de ani cu arsuri de căi aeriene superioare şi pe suprafaţa corporală de 90% prin flacără, într-un spaţiu închis cu explozie. A fost stabil hemodinamic şi respiratoriu pe durata transportului cu elicopterul”, a declarat medicul prezent în timpul transportului.

Oficialii ISU Dobrogea susţin că rulota cu numere roşii de Bucureşti a luat foc în mers pe bulevardul Mamaia. Incendiul a fost urmat de o explozie. Părinţii şi unul dintre copii au reuşit să se salveze. Însă fetiţa în vârstă de 6 ani a rămas blocată în rulotă, incendiul generalizându-se până la sosirea echipelor de intervenţie.

Părinţii fetiţei găsite carbonizate în rulotă şi fratele acesteia de 4 ani au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj SMURD. Pentru stingerea incendiului au intervenit o autospecială SMURD şi un echipaj de descarcerare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite