VIDEO Nica: şeful Poliţiei din Slobozia şi şeful IJP Ialomiţa vor fi demişi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Nica: şeful Poliţiei din Slobozia şi şeful IJP Ialomiţa vor fi demişi
VIDEO Nica: şeful Poliţiei din Slobozia şi şeful IJP Ialomiţa vor fi demişi

Ministrul de Interne Dan Nica, a anunţat astăzi că îi va demite pe şeful Poliţiei din Slobozia şi pe şeful IJP Ialomiţa, în urma scandalului din ultimele zile, ancheta fiind încă în curs.

Nica a spus că, din primele informaţii, şeful Poliţiei din Slobozia ar fi fost luat fără voinţa lui şi dus la locuinţa interlopului. "Declaraţiile martorilor care erau cu el spun că nu consumase băuturi alcoolice şi efectul care l-ar fi avut putea proveni din faptul că i s-ar fi pus în pahar anumite substanţe", a spus Nica despre şeful Poliţiei Slobozia.

Ministrul Internelor, Dan Nica, a declarat, ieri, la Buşteni, că la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ialomiţa, unde a avut loc scandalul de sâmbătă noaptea cu armă de foc, va ajunge un control al IGPR, iar în funcţie de rezultatele verificărilor se va decide dacă şeful IJP va fi demis.

Şeful Poliţiei din Slobozia, Iosif Chirică, a fost filmat în stare de ebrietate şi dormind în casa unui interlop local, imaginile cu acesta fiind difuzate într-o ediţie specială la Realitatea TV.

Şeful Inspectoratului poliţiei judeţene a declarat că nu crede că Iosif Chirică era beat. "Din punctul meu de vedere, domnul Chirică a fost victima propriei sale meserii", a mai spus la Realitatea TV şeful IPJ Ialomiţa, Stan Bâtlan.



Sursa: Realitatea.net

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite