VIDEO Cine este Doru Pârv, omul care l-a adus la DNA pe Dan Diaconescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doru Parv se declară clarvăzător. Are 34 de ani, nu pozează în mistic şi nu foloseşte o sferă de cristal. Îi plac maşinile scumpe, vilele în zone rezidenţiale şi haidele bine croite. De câte ori i s-a oferit ocazia a explicat că încă din adolescenta vedea lucruri care îl depăşeau, dar pe parcurs a învăţat să accepte aceste "puteri" ca pe un dat.

Reporter de-al lui Diaconescu prins în flagrant în timp ce şantaja un primar sibian

image

El este "de-al casei" la OTV şi pretinde că l-a avertizat din start pe Dand Diaconescu că nu o va găsi niciodată pe Elodia.  Doru Pârv  a explicat în mod repetat că plăteşte taxe, impozite şi TVA pentru veniturile pe care le obţine "legal" din meseria pe care o practică, deoarece este  "singurul clarvăzător din România autorizat să facă această meserie".

Primarul care "i-a pus" cătuşe lui Dan Diaconescu: "Eu am treabă cu inundaţiile, procuratura îşi face treaba"

S-a născut la Arad, într-o familie cu patru copii. Capacităţile paranormale şi le-a descoperit la vârsta de 13 ani şi nu poate să explice care este mecanimul prin care poate prezice viitorul celui care apelează la serviciile sale.

Unii îl numesc "escroc", alţii "binecuvântare", aşa că afacere merge înainte. Un lucru este cert, indiferent dacă găsesc sau nu răspunsul pe care îl aşteaptă, cei care îl caută primesc în schimbul banilor o chitanţă.

Doru Pârv, acuzat că a şantajat un primar cu un material făcut de OTV

Dan Diaconescu a  fost audiat în 19 februarie ca martor într-un dosar de trafic de influenţă. Primarul unei comune aradene l-a denunţat pe Doru Pârv, un clarvăzator care a participat la mai multe emisiuni la postul de televiziune OTV.

Potrivit acuzaţiilor, clarvăzătorul i-ar fi cerut edilului peste 100.000 de euro pentru a nu divulga la OTV imagini şi informaţii compromiţătoare la adresa afacerilor derulate de primar.

O echipă OTV a filmat în comuna primarului un material, însă Doru Pârv i-a promis că, în schimbul unei sume, poate să intervină pe lângă Dan Diaconescu pentru ca reportajul să nu mai fie difuzat.

Doru Pârv, cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenţă în urma denunţului primarului comunei arădene Zărand, Ion Moţ, a fost ridicat de anchetatori şi va fi adus de la Arad la Bucureşti, în baza unui mandat de aducere, el urmând să fie confruntat cu Dan Diaconescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite