VIDEO Clarvăzătorii lui Dan Diaconescu / De la femeia care vorbeşte cu soţii Ceauşescu la inventatorul medicamentului pentru toate bolile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garsoniera lui Dan Diaconescu a fost locul prin care au trecut numeroşi clarvăzători, energoterapeuţi şi astrologi. Doru Pârv se simte ca acasă printre colegi de breaslă precum Viorel Pop, Ildiko Balmuş, Minerva Gheorghe Ianoş (Brădeanu Gheorghe) sau Stelian Fulga.

VIDEO Cine este Doru Pârv, omul care l-a adus la DNA pe Dan Diaconescu

Vraciul Doru Pârv reuşeşte să câştige mii de euro cu doar şapte ani de şcoală

Reporter de-al lui Diaconescu prins în flagrant în timp ce şantaja un primar sibian

image

În emisiunile nocturne ale patronului de la OTV, au acordat interviul în exclusivitate de dincolo de moarte Michael Jackson, Ion Dolănescu sau Elodia.

Printre "clarvăzătorii" invitaţi la emisiunea "Dan Diaconescu Direct" s-a numărat şi celebra lldiko Balmuş. Potrivit unui interviu publicat în revista "Taifasuri", aceasta şi-a descoperit calităţile paranormale la vârsta de 10 ani.

Colaborare cu Securitatea pentru a prinde femeile care avortau


Potrivit propriilor declaraţii, publicate în revista "Taifasuri", lldiko Balmuş a început să colaboreze cu Securitatea pe când avea doar 12 ani, în urma unei viziuni cu o crimă.

„Ne-am trezit cu cei de la Securitate acasă, cerându-mi să colaborez cu ei, pentru că altfel m-ar fi trimis la Şcoala de Corecţie. La vremea aceea am descoperit multe femei care îşi aruncau pruncii la gunoi după naştere, iar, după părerea mea, ele chiar meritau să fie pedepsite. Am mers şi la închisoare pentru a-i depista pe infractori şi pentru a-i determina să spună adevărul despre faptele lor. Chiar dacă am colaborat, nu am avut niciun beneficiu bănesc de pe urma lor”, povesteşte aceasta.

Peripeţiile lui lldiko Balmuş au continuat şi peste Ocean. În SUA, povesteşte aceasta, a fost în pericol de a fi recrutată ca agent secret.

"I-am uimit şi pe americani! După ce mi-au văzut puterile au adus în camera în care stăteam un rus pe care l-am simţit din prima clipă că este un om cu har. Noi, clarvăzătorii, nu avem nevoie să vorbim ca să ne înţelegem, ci comunicăm telepatic. El mi-a transmis să plec, pentru că vor să mă folosească, aşa cum fac cu el, şi că, dacă o să intru în serviciile secrete, nu am să mai scap", istoriseşte femeia.

Omul care a prezis sfârşitul Ceauşeştilor


Şi Viorel Pop, bioenergetician, are o legătură cu fostul regim. Potrivit propriilor declaraţii, publcate în revista Felicia, el a prezis evenimentele din decembrie 1989. "Vedeam ce se va întâmplă, simţeam frica oamenilor, panica... ştiam cum va începe şi cum se va termina", povesteşte acesta cum a avut o viziune a Revoluţiei încă din noiembrie 1989.

Amendat pentru practici medicale ilegale


Stelian Fulga se autointitulează terapeut naturist şi vinde "medicamente miraculoase" pentru mai multe boli, pentru a căror promovare postul de televiziune OTV a fost şi sancţionat de Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Fulga a fost sancţionat contravenţional în 2002 pentru practici medicale ilegale, interzicându- i-se activitatea, deaorece comercializa un “preparat-minune”, prezentat ca un leac pentru orice boală.

Printre paranormalii care au ajuns în direct la Dan Diaconescu se numără şi Georgeta Florea, care susţine că a văzut Apocalipsa, Gheorghe Ioaoş, care i-ar fi prezis Oanei Zăvoranu că va avea un copil la 38 de ani, şi Nina Petre care pretinde că a vorbit cu Ion Dolănescu după ce acesta a murit, sau chiar cu Michael Jackson.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite