UPDATE: Un poliţist din Oradea şi-a ucis părinţii şi apoi s-a împuşcat în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist din Oradea şi-a ucis, miercuri noaptea, ambii părinţi după care s-a împuşcat în cap, în maşina proprietate personală. Bărbatul se află în stare critică!

UPDATE 02:30 Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a trimis o echipă a Corpului de control al IGPR la Oradea. "Ce vrem noi să stabilim este cum şi-a ridicat (Venter, n.r.) armamentul din dotare, cum a justificat acest lucru", a precizat Popa, potrivit Mediafax.

Polițistul  care s-a împușcat aseară în cap, după ce și-a omorât părinții, este în continuare în comă FOTO

Tânărul a luat pistolul din dotare, a mers la locul de muncă al tatălui, care lucra ca paznic, şi l-a împuşcat în zona pieptului. Apoi s-a dus acasă şi şi-a împuşcat şi mama. Poliţistul a încercat apoi să se sinucidă, împuşcându-se în cap, în maşina proprietate personală, în faţa blocului unde locuia iubita lui.

Din primele verificări ale poliţiei reiese că bărbatul se certase cu părinţii lui, care nu erau de acord cu relaţia pe care fiul lor o avea cu o femeie căsătorită şi cu un copil de 12 ani.

Conform medicului coordonator al serviciului de ambulanţă Bihor, ambii părinţi au decedat, iar poliţistul se află în stare critică, având şanse minime de supravieţuire.

Potrivit unor surse judiciare, poliţistul se numeşte Gabriel Venter şi are 33 de ani. El fusese transferat de la Poliţia de Frontieră Bihor la Poliţia municipilului Oradea.

Revenim cu amănunte!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite