Un mort şi un rănit într-un accident rutier în Oneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a murit şi un tânăr de 26 de ani a fost rănit, sâmbătă, în urma unui accident produs în municipiul Oneşti. Maşina în care cei doi se aflau, condusă de victimă, a lovit un alt autoturism, s-a ciocnit cu un tir, apoi s-a răsturnat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, citaţi de Mediafax, accidentul a avut loc pe strada Calea Bacăului din Oneşti, după ce maşina condusă de bărbatul 31 de ani a intrat în depăşirea unei coloane de autovehicule, deşi din sens opus venea un tir.

Şoferul a reuşit să depăşească maşinile, însă a forţat revenirea pe banda sa de mers şi a lovit un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 26 de ani. Ulterior, maşina condusă de bărbatul de 31 de ani a intrat într-un tir care circula regulamentar, din sens opus, după care s-a răsturnat în afara şoselei.

 „În urma accidentului, şoferul în vârstă de 31 de ani şi-a pierdut viaţa. De asemenea, pasagerul aflat în autoturismul condus de victimă, un tânăr de 26 de ani, a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Oneşti“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru, pentru Mediafax.

Poliţiştii băcăuani vor continua cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite