Ultimele pregătiri pentru alegerile de duminică. Dragoş Tudorache: „În Mureş a fost necesară retipărirea buletinelor de vot din cauza calităţii proaste a hârtiei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirile pentru alegerile de duminică au intrat în linie dreaptă. La această oră, ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, are o videoconferinţă cu cei implicaţi în alegerile pentru Camera Deputaţilor şi pentru Senat.

La şedinţa Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor, prezidată de ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, participă inclusiv prefecţii, anunţă instituţia.

„Aici toate măsurile pe care le-am luat în ultimele săptămâni s-au încheiat, avem un singur judeţ în care a trebuit să retipărim buletinele pentru senat din cauza calităţii proaste a buletinelor de vot din primul loc. Însă până mâine cel târziu ele vor fi finalizate apoi transportul către Mureş va fi şi el făcut astfel încât buletinele să fie distribuite către secţiile de votare. Tot începând de sâmbătă se vor finaliza şi măsurile de preluare în pază a tuturor secţiilor de votare de către personalul MAI”, a explicat Dragoş Tudorache.

Potrivit acestuia, au avut loc 427 de manifestaţii electorale. 

„Ce am observat a fost că în general s-au respectat măsurile din cadrul legal, am avut mai puţine sesizări şi incidente decât cu ocazia altor alegeri desfăşurate la noi”, a completat oficialul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite