Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite în urma unui accident rutier produs de un motociclist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma accidentului, trei persoane au murit şi alte două au fost grav rănite FOTO Arhivă Adveărul
În urma accidentului, trei persoane au murit şi alte două au fost grav rănite FOTO Arhivă Adveărul

Trei persoane au murit şi alte două au fost grav rănite după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un motociclist a produs un accident în apropiere de Capitală. Poliţiştii au început o anchetă şi vor să afle cum s-a produs accident şi dacă în acea zonă avea loc o cursă ilegală.

Accidentul a avut loc pe şoseaua care leagă localitatea ilfoveană Ghermăneşti de Autostrada A3. Potrivit martorilor, motociclistul care conducea cu peste 200 de kilometri pe oră ar fi intrat în plin într-un grup de oameni care privea spectacolul de pe marginea drumului, arată Digi24.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti care au stabilit că, în condiţii de vizibilitate redusă, un motociclist a accidentat mortal doi bărbaţi şi a rănit grav alţi doi”, a declarat Roxana Vasile, purtător de cuvânt Poliţiei Ilfov.

Răniţii, dar şi motociclistul, au fost duşi imediat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. După câteva ore de la incident, şoferul, în vârstă de 27 de ani, a murit.

O altă victimă a accidentului era tot un motociclist, în vârstă de 25 de ani.

Politiştii urmează să stabilească cauzele accidentului, dar şi dacă motocicliştii participau la o cursă ilegală.

„Din primele verificări nu s-a stabilit că ar fi fost vorba despre vreo cursă ilegală. Poliţiştii fac verificări pentru a stabili cauzele accidentului. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru omor şi vătămare corporală din culpă”, a precizat Roxana Vasile.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite