Tăriceanu - unde dai şi unde crapă!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu s-au putut putut abţine să nu comenteze, mai corect spus să se afle în treabă şi să debiteze vorbe de o cruntă, de o ucigătoare banalitate despre vizita preşedintelui Iohannis în SUA domnii Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu.

Nu au pierdut ei ocazia să ne împărtăşească ceea ce au ei în tărtăcuţă despre conferinţa de presă comună Trump-Iohannis, dar şi despre sprijinul necondiţionat acordat de Administraţia americană luptei anti-corupţie şi preşedintelui României. Au făcut-o ei, inşii cu mari probleme în justiţie care conduc azi cele două Camere ale Parlamentului României. În gura cărora cuvântul anticorupţie sună ca Dracu, vorba lui Petre Roman de la Revoluţie.

De o bună bucată de vreme intrat în vrie, fapt ce îl face să debiteze ori de câte ori deschide gura lucruri ce nu interesează pe nimeni, asta când nu emite câte o antologică prostie, dl. Călin Popescu-Tăriceanu a formulat pe contul său de facebook o interpretare proprie a sensului sintagmei luptă anticorupţie. Luptă despre care a făcut vorbire în discursul său preşedintele Americii.

Nu, traduce în stilul şi în interesul propriu insul trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă, corupţia nu se limitează la corupţia financiară. Corupţie fac, ne explică nouă, celor pe care el şi Coaliţia PSD-ALDE, el şi ministresa Olguţa, el şi tovarăşul lui de fărădelegi pe nume Liviu Dragnea, ne-au mai minţit o dată slujindu-se de Legea salarizării pentru a mări cu prioritatea indemnizaţiilor gângavilor şi guşaţilor din Parlamentul României, acela pe unde îşi face şi veacul şi Tonel Popescu-Tăriceanu, şi instituţiile de forţă. Adică Procuratura, DNA-ul, serviciile secrete care sunt folosite împotriva adversarilor politici.

Asta însemnând că el, Călin Popescu-Tăriceanu, ar fi fost trimis să dea socoteală în faţa legii nu pentru mărturie mincinoasă într-o afacere urât mirositoare în care colegi de furtişaguri îi sunt un anume consultant politic Tal Silberstein, un caraghios ce se autointulează Prinţul Paul, playboy-ul Remus Truică şi mogului de presă Dan Andronic, ci din cauza unui abuz al DNA.

Acela pe care el şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar vrea să îl vadă neutralizat, pus cu botul pe labe, lipsit de orice urmă de putere şi transformat, poate, într-o anexă a Parlamentului. Parlamentul care are onoare numai în declaraţiile compuse datorită fanteziilor abracadabrante ale domnului Tăriceanu şi nu se dovedeşte a fi la înălţimea cuvenită în activitatea lui curentă.

Nu, domnule Popescu-Tăriceanu, preşedintele SUA a apreciat atitudinea preşedintelui României în scandalul legat de Ordonanţa 13. Aceea pe care guvernul susţinut politic şi de partiduleţul dumneavoastră a dat-o samavolnic la finele lui ianuarie 2017.

Nu mai falsificaţi istoria, nu mai răstălmăciţi cuvinte, domnule Tăriceanu! Chiar nu aţi înţeles că, după ce i-aţi prostit pe românii care v-au dat votul pe 11 decembrie 2016 a intervenit şi dezvrăjirea?

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite