Tânăr prins pe Autostrada Soarelui cu aproape 200 de kilometri pe oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 400 de radare îi „vânează” în aceste zile pe vitezomani FOTO Adevărul
Peste 400 de radare îi „vânează” în aceste zile pe vitezomani FOTO Adevărul

Un tânăr de 25 de ani, din Bucureşti, a fost prins joi de poliţişti în timp ce conducea pe Autostrada Soarelui cu 192 de kilometri pe oră. Peste 400 de radare îi vor „vâna” în această minivacanţă pe şoferii vitezonami.

Astăzi, în jurul orei 11.20, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. - Serviciul Poliţiei Autostrăzi - Biroul de Poliţie Autostrada Bucureşti – Constanţa au depistat un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism de lux, cu o viteză peste limita maximă admisă.

Tânărul a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar cu laser, la kilometrul 121, pe sensul de mers către Constanţa, conducând cu o viteză de 192 de kilometri pe oră. 

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Încă de la primele ore ale dimineţii, 1.600 de poliţişti rutieri, sub coordonarea Direcţiei Rutiere, au fost prezenţi în trafic pentru asigurarea fluenţei traficului. Scopul principal este prevenirea evenimentelor rutiere nedorite şi salvarea de vieţi.

În minivacanţa de 1 Mai, echipajele de poliţie acţionează zilnic, pe tronsoanele de drumuri naţionale şi europene, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei. 

Totodată, poliţiştii vizează şi prevenirea accidentelor rutiere şi pentru a salva vieţi.

Traficul rutier de pe A2 (Autostrada Soarelui) şi DN 1 a fost supravegheat din aer cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie.

Reamintim faptul că, pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către aceste zone, 1.594 de poliţişti de la structurile de poliţie rutieră, sprijiniţi de  poliţişti de la ordine publică, acţionează în această perioadă, pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite