Stagiunea teatrului mureşean începe în deplasare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în reparaţii capitale, Teatrul Naţional din Târgu Mureş îşi începe noua stagiune cu turnee prin ţară şi străinătate. Directorul Cristian Ioan a declarat că, în aceste condiţii,

Aflat în reparaţii capitale, Teatrul Naţional din Târgu Mureş îşi începe noua stagiune cu turnee prin ţară şi străinătate.
Directorul Cristian Ioan a declarat că, în aceste condiţii, spectacolele de acasă se vor ţine în Palatul Culturii. "Vom merge într-un turneu de nouă zile pe traseul Slobozia, Olteniţa şi Călăraşi, vom participa la Festivalul de Teatru din Brăila, pe 11 septembrie. În octombrie vom fi la Bucureşti, la Festivalul pentru Copii, după care urmează Festivalul de Comedie de la Galaţi", a precizat Cristian Ioan. El a adăugat că, pe 27-28 septembrie, trupa română va juca la Viena "Colonia Penitenciară", iar în noiembrie va merge la Madrid, susţinând, pe traseu, spectacole şi în alte oraşe europene. În ce priveşte Sala Mică, potrivit directorului teatrului, ea va deveni cea mai modernă sală de teatru din România. "În circa doi ani va fi o sală ultramodernă din toate punctele de vedere: iluminare, sonorizare sau organizarea spaţiului. Întreaga suprafaţă a scenei va fi formată practic din trape, la costuri de peste 20 milioane de lei ", a declarat Cristian Ioan.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite