Tentativă de suicid a sopranei Diana Croitoriu, pe Facebook: „Peste câteva momente am să spun adio vieţii şi fiului meu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un mesaj care sună ca un strigăt de ajutor sau posibilă tentativă de suicid a fost postat în urmă cu două ore pe pagina de Facebook a sopranei Diana Croitoriu (34 de ani), stabilită în Franţa, la Charleville. Ceea ce putea fi o farsă a unui hacker sau la fel de bine un mesaj adevărat a alertat prietenii şi rudele artistei, care au apelat la poliţia locală franceză.

UPDATE ora 17:40

Conform prietenilor sopranei, care au postat mesaje în ultimele ore, aceasta a fost găsită încă în viaţă, după ce ar fi luat mai multe pastile. Soprana Diana Croitoriu a fost dusă de urgenţă la spitalul din localitate.


Mesajul postat pe pagina personală a sopranei Diana Croitoriu este scris în franceză şi română: „Peste puţin timp am să spun adio vieţii şi fiului meu. Viaţa în Franţa m-a omorât! Adio, o să ne vedem în Ceruri, o să mă reîntâlnesc cu Roxana Briban. Doamne iartă-mă! Diana”.

Roxana Briban este numele sopranei românce care s-a sinucis în noiembrie 2010, după ce şi-a tăiat venele în apartamentul ei din Bucureşti, în urma unor depresii puternice.

image

Imediat după postarea Dianei Croitoriu, prietenii şi familia au alertat autorităţile locale, în speranţa că mesajul postat pe pagina sopranei este cel puţin o glumă macabră sau doar o tentativă, în urma căreia artista ar putea fi găsită în timp util.

Una dintre prietenele artistei a postat inclusiv detalii despre faptul că fostul soţ al Dianei a fost contactat, iar acesta a alertat poliţia locală franceză.

Diana Croitoriu s-a născut în România, pe 7 decembrie 1980. A absolvit Liceu de Artă Victor Brauner din Piatra Neamţ. apoi a urmat cursurile Conservatoire Superieur de Paris. În anul 2000 s-a mutat în Châlons-sur-Marne, apoi, în 2003, în Marseiile. În prezent, soprana locuia împreună cu fiul ei la Charleville, Champagne-Ardenne.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite