Sonda spaţială InSight, care a ajuns pe Marte, i-a omagiat pe membrii formaţiei Goodbye to Gravity decedaţi la Colectiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sonda spaţială InSight a NASA, care a ajuns pe planeta Marte, i-a omagiat pe membrii formaţiei Goodbye to Gravity care au murit după incendiul de la clubul Colectiv, purtând numele lui Alex Pascu, Bogdan Lavinius, Vlad Ţenea şi Mihai Alexandru.

UPDATE  Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv, a apreciat gestul lui Andreas Schönhofen. “Prin astfel de gesturi, oamenii încearcă să nu uite o astfel de tragedie precum cea de la Colectiv”, a precizat Eugen Iancu. 

Pe pagina de Facebook a formaţiei Goodbye to Gravity îi sunt aduse mulţumiri germanului Andreas Schönhofen, fan al trupei, "pentru minunata sa iniţiativă comemorativă", "astfel onorând memoria lor în afara lumii noastre şi în eternitate".

După succesul misiunii NASA, Andreas Schönhofen a scris pe Facebook că este "extrem de fericit", publicând piesa "Atonement" a formaţiei Goodbye to Gravirty. 

Sonda spaţială InSight a ajuns luni pe Marte, la aproape şapte luni de la lansare, în data de 5 mai. 

Incendiul din noaptea de 30 octombrie 2015 din clubul Colectiv a provocat moartea a 65 de persoane şi rănirea gravă a altor câteva zeci.

Imagine indisponibilă

Tragedia a avut loc în timpul unui concert susţinut de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity. Înfiinţată în 2011, din formaţie făceau parte Andrei Găluţ (solist), Alex Pascu (bas), Bogdan Lavinius Enache (tobe), Vlad Ţelea (chitară) şi Mihai Alexandru (chitară). În urma incendiului, singurul supravieţuitor este solistul formaţiei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite