Sinistraţii din Vadu Roşca, din nou amânaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sinistraţii din Vadu Roşca nu se vor muta în casele construite de guvern înainte de 1 mai, după ce termenul recepţiei finale a lucrărilor a fost prelungit cu încă două luni."Lucrările

Sinistraţii din Vadu Roşca nu se vor muta în casele construite de guvern înainte de 1 mai, după ce termenul recepţiei finale a lucrărilor a fost prelungit cu încă două luni.
"Lucrările executate de American-Romanian Company pe izlazul comunal din Boţârlău sunt satisfăcătoare. Deoarece vremea este rece şi mai sunt lucrări de efectuat, s-a stabilit sistarea acestora până atunci când temperaturile vor fi constant peste 5 grade Celsius. Pe 30 aprilie va avea loc recepţia finală", a declarat viceprimarul comunei Vulturu. Grigoraş şi Maricica Dumitru sunt printre puţinii săteni din Vadu Roşca care s-au mutat în casele construite la Boţârlău. Fiindcă locuinţele nu sunt dotate cu sobe, aceştia stau într-o singură cameră, încălzită cu un radiator. "Aici au lucrat necalificaţi şi e păcat de materiale, că nu au făcut treabă bună. Ne plouă în casă iar în pod zăpada era de jumătate de metru. S-au aruncat banii aiurea. Dacă ne dădeau nouă materialele, ne făceam o casă mai bună", susţine Maricica Dumitru. Femeia se plânge de faptul că a găsit o uşă spartă în momentul în care s-a mutat în casă, iar tavanul, făcut din rigips, este ondulat din cauza umezelii. Prefectul judeţului Vrancea, Ion Oprea, a avertizat, încă de săptămâna trecută, că recepţia finală a locuinţelor de la Boţârlău nu se va încheia decât atunci când toate lucrările vor fi, din punct de vedere calitativ, la nivelul prevederilor contractuale. Sinistraţii de la Vadu Roşca spun că, pe lângă lucrările de proastă calitate, la Boţârlău se mai confruntă cu o mare problemă - lipsa apei potabile. Autorităţile susţin însă că până la toamnă sinistraţii vor avea şi apă curentă.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite