Sebastian Ghiţă, Episodul VII: „Am să mă concentrez pe legătura cu Florian Coldea, am fost în concediu cu el în Seychelles. Dan Andronic poate confirma”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a dezvăluit, într-o nouă înregistrare difuzată de România TV, că a avut o legătura strânsă de prietenie cu generalul SRI Florian Coldea, cu care ar fi fost în vacanţe. Totodată, fostul parlamentar a arătat că „Binomul” Coldea - Kovesi l-ar avea „prizonier” pe preşedintele Klaus Iohannis, aflat sub ameninţarea unor dosare penale atât pe numele său, cât şi al soţiei sale, Carmen Iohannis.

Sebastian Ghiţă susţine în cel mai recent episod al dezvălurilor sale, cel de-al şaptelea, că face acest lucru „pentru că deja lucrurile avansează galopant spre un fel de teroare căreia nimeni nu-i va mai putea rezista.”

„Am să mă concentrez azi pe legătura cu Florian Coldea. În ultima apariţie v-am prezentat mai multe date despre relaţiile cu Coldea şi Kovesi. Am să mă concentrez pe legătura cu Florian Coldea. La începutul lui 2010 în debutul lunii februarie am fost împreună cu familiile în Seychelles, doar noi. Era înainte de congresul PSD şi am hotărât să mergem într-o vacanţă, înt-o insulă exotică. Am stat împreună şi se poate verifica uşor, la Hilton Seychelles SPA. Dintr-o întâmplare am găsit acasă plicul cu facturoile de la acel hotel. Am stat 10 zile şi îmi aduc aminte că îl rugam să-l ajute pe Ponta să câştige alegerile PSD, însă Coldea îmi spunea că Băsescu nu-l vrea pe Ponta. Diaconescu, Geoană, oricine, dar numai să nu ajungă Ponta la PSD a fost mesajul. Ştia preşedinmtele Băsescu ce ştia.”

„Andronic poate confirma”

Sebastian Ghiţă susţine că Dan Andornic, patronul ziarului Evenimentul Zilei, cel care a candidat pentru un pot de parlamentar de Giurgiu, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pote confima dezvăluirile sale.

„Dan Andronic de la EVZ poate să confirme că ne-am intersectat la întoarcere pe aeroportul din Istanbul. Atunci a stat de vorbă la îmbarcare în avion şi cu mine şi cu Coldea. Florian Coldea s-a speriat de Andronic şi deşi, avea bilet la business, s-a dus la clasa economic. Îi era frică să nu afle Băsescu cu cine a fost în excursie”, a spus Sebastian Ghiţă. Înregistrarea intervenţiei pe site-ul România TV, post controlat de Sebastian Ghiţă.

Susţine că a fost cu Dâncu în Toscana

Sebastian Ghiţă susţine că a fost în octombrie 2012 cu Vasile Dâncu şi cumnatul său, Cristi Anastasescu într-o vilă din Toscana. „Iată şi un document de la acea vilă cu numele noastre tipărit pe acel document. Fac toate aceste lucruri că îmi credibilizează spusele ”, arată Ghiţă. (Sursa foto: RTV.net)

image

Fotografia de la Disneyland

„Am mai fost şi în o 2012 în vacanţă. Fac toate aceste lucruri pentru că îmi credibilizeză spusele. Tot ce spun e real. E susţinut cu documente. Iată o poză cu familiile la Disneyland la Paris. Cu doamna Coldea. Am crezut în ei şi că vor să facă bine României, firmele româneşti să prospere. Am făcut tot ce am putut să îi ajut. I-am spus la un moment dat domnului Coldea că au trecut multţi ani de când conduce românia şi e distrus capitalul românesc. I-am spus că nu avem autostrăzi că am predat România.”, a spus Ghiţă în cea mai recentă filmare difuzată de România TV.

El a mai prezentat şi o fotografie, în care susţine că este soţia sa şi soţia generalului Florian Coldea. (Sursa foto: RTV.net)

image

„Rezultatul celor 10 ani de frică şi teroare au fost aducerea lui Iohannis la putere împreună cu tehnocraţii lui Cioloş de la Bruxelles. El e prizonierul lui Coldea şi Kovesi. Îi e frică de dosarele pe care i le poate face doamnei Carmen Iohannis şi îi mai e frică de ce i se va întâmpla după perioada de preşidenţie. Ameninţarea cu dosare penale planează şi asupra preşedintelui. De 10 ani, Coldea şi Kovesi conduc Parchetul şi DNA, dar şi SRI-ul. Se sprijină reciproc şi anihilează orice ameninţare la adresa lor”, a spus Sebastian Ghiţă în cea mai recentă înregistrare difuzată de România TV.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite