Scandalul provocat de Termica Vaslui ia amploare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de oameni sunt puşi aiurea pe drumuri, deoarece listele de plată au fost prost întocmite

Preşedinţii mai multor asociaţii din municipiul Vaslui acuză conducerea SC Termica Vaslui de incompetenţă în serviciu, în condiţiile în care sute de persoane străbat kilometri întregi de la un punct de încasări la altul şi nu reuşesc să-şi achite facturile la energia termică.
Mai mult, SC Termica a modificat de câteva ori facturile de încălzire pe luna noiembrie, iar casierii au anunţat populaţia că urmează o nouă modificare a listelor şi în februarie. Societatea de termoficare abia a reuşit în prima zi a lunii februarie să finalizeze un rând de liste de plată pe luna decembrie, care şi acestea vor fi modificate, pentru că au fost prost întocmite. "Având în vedere că şi în luna februarie cei de la Termica modifică listele lunii noiembrie, este clar că le-a scăpat de sub control situaţia", spune administratorul Asociaţiei nr 8, Radu Bulancea.
Facturi achitate anul trecut, neînregistrate nici acum
Locatarii s-au trezit că, după ce au achitat facturile pe luna noiembrie, trebuie acum să mai scoată din buzunar câteva sute de mii, diferenţă, pentru că listele au fost întocmite greşit. De asemenea, încasările efectuate de către administratori în luna septembrie nu au fost nici acum operate la Termica.
"Au venit oameni la asociaţie să se plângă că sunt datori la Termica pe septembrie, când ei ştiu că au achitat facturile", a declarat Nicolae Ciocan, administratorul Asociaţiei nr. 9. Multe persoane care nu au avut căldură în luna decembrie spun acum că SC Termica a facturat normal, ca şi când ar fi livrat energie termică.De asemenea, s-a ajuns în situaţia ca la Termica să fie un singur casier, care este depăşit de volumul de muncă, deoarece are de făcut încasări la 1.500 de apartamente.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite