Reacţia unui protestatar #Rezist la moartea unei jandarmeriţe a stârnit revoltă în mediul online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Mihai Dide FOTO Facebook/ Cristian Mihai Dide
Cristian Mihai Dide FOTO Facebook/ Cristian Mihai Dide

Cristian Mihai Dide, un cunoscut protestatar al mişcării #Rezist, a avut o reacţie incalificabilă referitoare la accidentul din Suceava în care o jandarmeriţă a murit după ce a fost accidentată pe o trecere de pietoni.

Femeia jandarmeriţă a murit la scurt timp după accident, în ciuda intervenţiei rapide a unui echipaj SMURD.

Aceasta traversa regulamentar şi era însoţită de fetiţa ei de un an şi jumătate. Copila este acum în comă la spitalul din Suceava.

Ca reacţie la accidentul tragic, Dide a scris pe Facebook: One more down! Du-te după Giani 

Reactie dide

Reacţiile indignate ale celor care au citit postarea nu au întârziat să apară: 

„Nu este comentariul pe care îl aşteptam. Până în final a murit un om nevinovat, o femeie care avea un copil mic, atât de jos ai ajuns?? Să îţi fie ruşine! Cu toata ura pe care o am faţă de evenimentele din 10 august, nu mă pot bucura de tragedia unui om care nu a făcut nimic”, a scris Mihaela W.

„Pentru mine a murit un jandarm. Scuza asta că avea un copil nu mai ţine... Şi Stalin a avut copii, Bin Laden a avut copii, şi ei tot oameni au fost. Câţi oameni au omorât cei de mai sus?”, a fost răspunsul lui Dide.

O altă persoană a comentat:

„Te rog, NU şterge postarea. Reprezintă ceea ce eşti şi este necesar ca oamenii sa se dezica de tine( şi în mod special cei care în 10 august au fost în piaţă ;nu au fost acolo pentru a fi "reprezentati" de cineva ca tine.”

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite