Puşcăriaş spânzurat în baia Penitenciarului Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 23 de ani Marius Dobrici, din Penitenciarul Focşani, acuzat de uciderea unui adolescent de 16 ani în luna septembrie 2005, s-a spânzurat în baia închisorii, cu ajutorul unui

Tânărul de 23 de ani Marius Dobrici, din Penitenciarul Focşani, acuzat de uciderea unui adolescent de 16 ani în luna septembrie 2005, s-a spânzurat în baia închisorii, cu ajutorul unui cearşaf.
Conform declaraţiei colonelului Ion Celmare, comandantul Penitenciarului Focşani, tânărul şi-a premeditat suicidul încă de la venirea sa în închisoare. "Dobrici a venit la noi în penitenciar de o lună de zile. El a fost transferat de la Jilava, unde a fost expertizat psihic. Expertiza arată faptul că avea dedublare de personalitate. Nu puteam preveni acţiunile tânărului, deoarece deţinuţii au dreptul la intimitate în toaletă", a declarat Ion Celmare. Dobrici s-a sinucis luni la prânz, în Penitenciarul de maximă securitate din Focşani. El era judecat în stare de arest pentru uciderea lui Dan Paul Norocea, un adolescent de 16 ani din comuna vrânceană Broşteni.

A fost bătut de colegii de celulă
Adriana Dobrici, mama sinucigaşului, a afirmat că fiul ei i s-a plâns, la ultima vizită, din martie, că i-au fost furate hainele şi că a fost bătut de ceilalţi deţinuţi. Ea mai susţine că fiul ei a fost ameninţat cu cuţitul de pârnăiaşi să întreţină raporturi sexuale.
"Mi-a spus că mai bine moare demn decât să fie pângărit", a mărturisit, plângând, mama lui Drăghici. Părinţilor tânărului le vine greu să creadă că fiul lor a fost în stare să comită o crimă şi apoi să se sinucidă, fiindcă, spun ei, fiul lor nu avusese niciodată un comportament deviant.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite