Profesoara ucigaşă a fost demisă din învăţământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

a afirmat Camelia Gavrilă, inspector şcolar general.Ramona Croitoru, care preda de cinci ani Limba şi literatura română la Colegiul Naţional Iaşi, era catalogată drept unul dintre cele mai

a afirmat Camelia Gavrilă, inspector şcolar general.Ramona Croitoru, care preda de cinci ani Limba şi literatura română la Colegiul Naţional Iaşi, era catalogată drept unul dintre cele mai bune şi severe cadre didactice. Anul trecut, imediat după terminarea sesiunii de bacalaureat, Ramona Croitoru a plecat să-şi petreacă o parte din concediu la părinţii săi care locuiesc în localitatea Grumăzeşti, judeţul Neamţ. Acolo, profesoara a avut o dispută profesională cu Ion Găină, fost cadru didactic, aflat la pensie. În timpul discuţiilor, Ramona Croitoru şi-a pierdut controlul şi l-a înjunghiat pe fostul profesor cu un cuţit de bucătărie.
Închisă pe viaţă la Grajduri
În urma expertizei neuropsihiatrice efectuate de medicii de la Spitalul de Neuropsihiatrie Socola, s-a stabilit că Ramona Croitoru nu are discernământ. Acelaşi verdict a fost dat de curând de specialiştii Institutului de Medicină Legală din Bucureşti, conform cărora profesorul ieşean are "discernământul abolit". Ramona Croitoru va rămâne internată definitiv la Spitalul Grajduri, din judeţul Iaşi, alături de alţi infractori periculoşi fără discernământ.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite