Primarul Iaşiului şi deputatul Relu Fenechiu îşi spun vorbe "dulci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de Conturi cu privire la activitatea primăriei a scos la iveală grave nereguli în administrarea primăriei.Potrivit lui Fenechiu, "primarul Gheorghe Nichita, care a condus o regie de tip monopol,

de Conturi cu privire la activitatea primăriei a scos la iveală grave nereguli în administrarea primăriei.
Potrivit lui Fenechiu, "primarul Gheorghe Nichita, care a condus o regie de tip monopol, nu poate acum să managerieze primăria. Cred că ar trebui să plece acasă". Deputatul Fenechiu mai spune că pieţele din oraş se află sub monopolul intermediarilor, care nu permit producătorilor să îşi vândă marfa, iar "primarul acoperă mafia pieţelor din Iaşi". Nu în ultimul rând, Gheorghe Nichita este, în opinia lui Fenechiu, "un şpăgar găinar care, prin neîncasarea anumitor taxe de publicitate stradală, încearcă să îşi plătească datoriile din campania electorală".
Aprecierile liderului PNL Iaşi nu au rămas fără răspuns din partea şefului municipalităţii. Relu Fenechiu este acuzat de Nichita că şantajează primarii PSD din judeţ pentru a trece la PNL. "Se foloseşte de banii statului pentru a şantaja şi mai face, pe deasupra, şi afaceri cu statul. Relu Fenechiu este un ignorant şi şmecheraş de doi bani, care şi-a luat nasul la purtare", declară primarul Iaşiului, pesedistul Nichita. Acesta mai spune că nu s-a hotărât dacă îl va da, sau nu, în judecată pe Relu Fenechiu, pentru acuzaţiile aduse.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite