Precizări din partea Consulatului General al Italiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Referitor la declaraţiile recent formulate în legătură cu cazul Maestrului Cannata, Consulatul General al Italiei precizează următoarele:* în baza legislaţiei italiene în vigoare, o persoană

Referitor la declaraţiile recent formulate în legătură cu cazul Maestrului Cannata, Consulatul General al Italiei precizează următoarele:
* în baza legislaţiei italiene în vigoare, o persoană care pe lângă diploma de liceu obţine o altă diplomă de conservator, la sfârşitul studiilor artistice, aceste diplome au valoarea unei diplome de licenţă, ceea ce îi conferă persoanei dreptul de a profesa în învăţământ.
* recunoaşterea şi echivalarea studiilor în România, pentru diplomele obţinute în Italia este de competenţa autorităţilor române. Autoritatea consulară italiană nu poate emite declaraţii de valoare a diplomelor de studiu italiene, care urmează a fi încadrate în sistemul de învăţământ român.
* la nivelul Ministerului de Externe Italian nu există nicio anchetă referitoare la declaraţiile relative făcute cu privire la titlurile de studiu ale profesorului Cannata.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite