Poştaşii din Bacău au fost dotaţi cu spray-uri lacrimogene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poştaşii din Bacău au fost dotaţi cu spray-uri lacrimogene, după ce anul trecut o femeie agent poştal a fost tâlhărită în scara unui bloc de banii pentru pensii.Directorul general al

Poştaşii din Bacău au fost dotaţi cu spray-uri lacrimogene, după ce anul trecut o femeie agent poştal a fost tâlhărită în scara unui bloc de banii pentru pensii.
Directorul general al Direcţiei Regionale de Poştă Bacău, Daniela Solcanu, a declarat că, în anumite zile din lună, sumele din genţile poştaşilor pot ajunge şi la o jumătate de miliard de lei vechi, motiv pentru care conducerea regionalei s-a gândit să-i doteze pe poştaşi cu spray-uri lacrimogene pentru a se putea apăra de hoţi. "Ne-am gândit de mai multă vreme la protecţia salariaţilor noştri. După ce, anul trecut, o femeie factor poştal a fost tâlhărită în scara unui bloc, am cumpărat peste 800 de spray-uri lacrimogene, cu care ne-am dotat personalul. În plus, telefoanele mobile ale poştaşilor au o tastă specială, care, o dată apăsată, îl localizează pe salariatul nostru şi alarmează unitatea de poliţie", a declarat Daniela Solcanu.
În zilele de plată a pensiilor, poştaşii vor fi însoţiţi şi de poliţişti de proximitate. În plus, conducerea regiei a decis să angajeze mai mult bărbaţi, care pot riposta agresorilor mai bine decât o femeie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite