Poliţia Română nu confirmă evadarea lui Radu Mazăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Română a precizat, vineri seară, că nu deţine informaţii potrivit cărora Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar, în care aştepta extrădarea în România pe 20 mai.

„În referire la aspectele apărute în spaţiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internaţional, Radu Ştefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliţiei Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens“, a precizat Poliţia. 

Comunicatul a venit după ce România TV a citat surse conform cărora fostul primar al Constanţei Radu Mazăre ar fi evadat din închisoare, fără a oferi mai multe detalii. 

În urmă cu câteva zile, Poliţia a anunţat că Radu Mazăre va fi adus în România luni, 20 mai. De altfel, fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare şi arestat în 8 mai în Madagascar, afirma că nu se va opune extrădării pentru că a obosit să lupte. În plus, Mazăre susţinea că după ispăşirea pedepsei se va întoarce în Madagascar.

Până la finalizarea procesului de extrădare, Radu Mazăre a fost mutat într-o închisoare de stat, de unde urmează să fie preluat şi escortat de poliţiştii români care îl vor aduce în ţară.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost arestat în Madagascar pe 8 mai, acolo unde a fugit pe 30 decembrie 2017. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite